Binnenkort start verkoop

In juli start de verkoop van de 34 woningen in plan Aan ’t Hoff in fase 5a van Bangert & Oosterpolder.

Fase 5A ligt tussen de Bangert en de Westerblokker en grenst aan de zijkanten aan oud-Blokker en uitvalsweg de Strip. De wijk ligt dicht bij de centra van Blokker, Zwaag en Bangert en Oosterpolder met alle voorzieningen zoals winkels, gezondheidscentrum en scholen. De Strip biedt een prima verbinding met de N307 (Westfrisiaweg) en de A7. Het nieuwe woongebied krijgt veel groene openbare ruimte en wordt autoluw. Ook wordt er een wijkpark aangelegd, het Kloosterpark. De brede watergang, de Kieftsloot, is aangesloten op het vaarnetwerk naar Enkhuizen. Kortom: een heel fijne omgeving om te wonen!

Deze fase bestaat uit 6 hoekwoningen, 15 tussenwoningen, 8 tweekappers, 1 vrijstaande woning en 4 semi bungalows (levensloopbestendig) op deze fijne woonlocatie nabij het Kloosterpark. De verkoop zal via de digitale weg verlopen. Meer informatie over de verkoop volgt spoedig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gebracht van de start verkoop.


Laatste nieuws

Feestelijke handeling

Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan

Lees verder