Alle woningen onder optie!

De interesse was overweldigend, er waren maar liefst bijna 600 inschrijvingen.

Op dinsdag 17 augustus jl. heeft, conform de inschrijvings- en verkoopvoorwaarden, de digitale toewijzing plaatsgevonden.

Alle gelukkigen zijn inmiddels op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor een eerste gesprek met de makelaar. De reservekandidaten zijn via de e-mail geïnformeerd. De komende weken zullen bij de makelaars de verkoopgesprekken plaatsvinden. Op het moment dat er kandidaten afzien van aankoop van het voor hen gereserveerde bouwnummer zullen de reservekandidaten, op basis van de aangegeven bouwnummervoorkeur, worden benaderd. De stand van de verkoop wordt aangegeven op de interactieve kavelkaart op de website.

Laatste nieuws

Feestelijke handeling

Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan

Lees verder