Feestelijke handeling

Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van het bijzondere plan Aan ‘t Hoff in de nieuwe woonwijk Bangert & Oosterpolder in Blokker.  

Woensdagochtend 6 april jl. heeft wethouder Van der Ven samen met een koper de eerste stenen gemetseld van een semi bungalow in het plan. Aansluitend zijn de kopers en betrokkenen in De Kreek aangeschoven voor een gezamenlijk ontbijt.  

Alle woningen zijn reeds verkocht. Inmiddels is de verkoop gestart van het nieuwe plan Aan ’t Laantje bestaande uit 18 woningen waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen. Kijk voor meer informatie op www.wonenaantlaantje.nl.  

Laatste nieuws

Feestelijke handeling

Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan

Lees verder