Wonen in het plan Aan ’t Hoff in Bangert en Oosterpolder in Blokker? Zo werkt het!

Wilt u graag wonen in plan Aan ’t Hoff? Hoe gaat de inschrijving voor een woning in zijn werk?

 • Om in te schrijven en mee te doen aan de digitale toewijzing voor een van de woningen in het plan Aan ’t Hoff in Blokker, dient u eerst een account aan te maken (zie formulier onderaan deze pagina).
  Let op dat u op voorhand goed de Regels toewijzing woningen “Aan ’t Hoff Bangert en Oosterpolder in Blokker” doorneemt!
 • Na het aanmaken van een account kunt u het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat u het digitale formulier voor zondag 15 augustus a.s. om 23.59 uur ingeleverd hebt.
 • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging, dat u meedoet aan de digitale toewijzing.
 • De digitale toewijzing is op dinsdag 17 augustus 2021.
 • Diezelfde dag zal Zeeman Makelaars contact opnemen met degenen die een bepaald bouwnummer toegewezen hebben gekregen, om een afspraak te maken voor een eerste informatief gesprek. U wordt dan ook verzocht om ervoor te zorgen dat u telefonisch goed bereikbaar bent op de door u opgegeven telefoonnummers!
 • Over de uitslag van de toewijzing wordt (telefonisch) géén informatie verstrekt.
 • Alle kandidaten aan wie geen bouwnummer kan worden toegewezen ontvangen diezelfde week per e-mail een bericht dat zij reserve-kandidaat zijn.


Hoe kom ik beslagen ten ijs?

 • Natuurlijk bekijkt u alle informatie goed op de website alvorens u inschrijft. Daarnaast heeft u de financiële mogelijkheden op voorhand al gecheckt.
 • Wilt u alvast weten of het financieel haalbaar is? Er kan vaak meer dan u denkt. Neem dan contact op met de adviseurs van Het Hypotheekbureau (0229-233133). Zij maken graag vrijblijvend een advies afspraak op maat! Zo weet u precies wat er voor u mogelijk is.

Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in.

Laatste nieuws

Update bouw Aan ’t Hoff

De kopers van project Wonen aan ’t Hoff zijn op donderdag 2 februari jl. weer door Aannemingsbedrijf Wit Wognum op de hoogte gesteld door middel

Voortgang bouw Aan ’t Hoff

Dinsdag 17 januari jl. zijn de laatste 3 kappen door Aannemingsbedrijf Wit Wognum geplaatst. Hierna is de vlag gehesen! Bij deze enkele foto’s van dit

Feestelijke handeling

Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw