Almonde

8 stuks

Living met openslaande deuren naar de diepe achtertuin,
koken met uitzicht op een groenstrook

 

TYPE ALMONDE

Eigentijdse architectuur. Extra grandeur door drie puntgevels. Een overdekte entree. Living met openslaande deuren naar de diepe achtertuin. Koken met uitzicht op een groenstrook… Dit zijn acht bijzondere woonkansen!

Verschillende kenmerken geven deze woningen een geheel eigen uitstraling. De warme kleur baksteen, houten diepteaccenten, stijlvolle kozijnverdeling, de dakpan. En natuurlijk de afwisseling met puntgevels. Elke woning van het type Almonde is 5,4 meter breed.

Begane grond
Via de overdekte voordeur betreedt u de riante hal. Aan de voorzijde kunt u koken met uitzicht op de straat en het groen. In deze fijne ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren en twee grote ramen tot aan de grond. Veel licht naar binnen, optimaal contact met buiten.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van douchehoek en wastafel met de optie voor een zwevend toilet. Voor het tegelwerk kunt u kiezen uit verschillende fraaie pakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.

Tweede verdieping
Wilt u een extra slaapkamer, hobbyruimte of thuiswerkplek? De zolder is helemaal naar wens te gebruiken. De middenwoning met puntgevel heeft hier nog meer ruimte. De hoekwoningen, met voor én achter een puntgevel, hebben de grootste zolders. De technische installaties zijn hier te vinden en u kunt ook uw wasmachine en droger op deze verdieping plaatsen.

Diepe tuin
In de diepe achtertuin is altijd wel een hoekje om van de zon te genieten. U komt hier via de tuindeuren of het pad achterom. De berging is de plek voor fietsen en tuingereedschap.

Extra opties
Deze acht woningen kunt u aan de achterzijde laten uitbreiden. De zolder kunt u laten voorzien van een dakkapel. Wilt u meer weten over de extra opties? De makelaars vertellen u er graag alles over. Oók over de duurzame mogelijkheden, zoals extra zonnepanelen. De woningen zijn standaard al gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp.

Living met openslaande deuren naar de diepe achtertuin,
koken met uitzicht op een groenstrook