Cincq

8 stuks

Na een uitbouw kunt u helemaal de woonkeuken van uw dromen realiseren.
Of draait u de keuken en woonkamer liever om?

TYPE CINCQ​

Acht stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen. Allen met garage. Robuuste accenten. Veel glas. Twee parkeerplaatsen op eigen erf. Tuin op het westen of aan doorvaarbaar water. En fantastische uitbouwmogelijkheden!

Enerzijds laat de architectuur zich typeren als modern. Met name de strakke vormen en grote raampartijen (tot aan de grond) zijn hier debet aan. Anderzijds zorgt de kleurstelling voor een warme uitstraling. De combinatie resulteert in een zeer aangenaam geheel.

Begane grond
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. De overkapping, die zich uitstrekt tot de andere kant van de garagedeur, is een fraai én praktisch accent. Via de hal kunt u binnendoor naar de royale garage. De living beslaat de volledige woningbreedte van 5,7 meter. De grote ramen ogen luxe en laten lekker veel daglicht binnen.

In het midden van de woning staat de trap. Hieronder kan als optie een handige vaste kast worden gecreëerd. Aan de achterkant van de woning vindt u de tuingerichte keuken, compleet met openslaande deuren. Ook hier veel glasoppervlak, dus sterk contact met buiten. Elk seizoen genieten.

Eerste verdieping
Drie grote slaapkamers, waarvan die aan de voorzijde duidelijk de master bedroom is. Hiernaast vindt u het separate toilet. De badkamer met douchehoek en brede wastafel wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende fraaie tegelpakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.

Tweede verdieping
Wordt dit een extra slaapkamer, hobbyruimte of thuiswerkplek? Deze mooie ruimte kunt u helemaal naar wens indelen. Het raam in de puntgevel en het dakraam zorgen voor daglicht. Op deze verdieping vindt u ook de technische installaties en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Tuin
Zes van de acht tweekappers liggen aan doorvaarbaar water. Deze achtertuinen zijn gericht op het noorden. Bij de andere twee woningen type Cincq ligt de achtertuin op het westen. Bij alle woningen krijgt de voortuin een groene haag op de grens met het trottoir. Dit draagt bij aan de fraaie eenheid in het straatbeeld.

Extra opties
Natuurlijk kunt u kiezen voor de erker (zie kader). Maar deze woningen bieden nog veel meer opties. Uitbouwen aan de achterzijde bijvoorbeeld. Wilt u 1.20, 2.40 of 4 meter extra? Hierbij kunt u ook de garage verlengen. U kunt zelfs een deel hiervan bij de woning trekken. Na een uitbouw kunt u de woonkeuken van uw dromen realiseren. Draait u de keuken en woonkamer liever om? Kan ook! Net als extra zonnepanelen. De makelaars vertellen u er graag alles over.

Erker
Enkele tweekappers type Cincq zijn uitgevoerd met een unieke erker aan de voorzijde. Extra allure van buiten en extra woonoppervlakte van binnen! Bijzonder is de uitvoering: de uitspringende daklijst loopt door langs de zijgevel, waar het overgaat in de overkapping boven de entree en de garagedeur. Voor de andere woningen type Cincq is deze erker een optie.

Na een uitbouw kunt u helemaal de woonkeuken van uw dromen realiseren. Of draait u de keuken en woonkamer liever om?