Concordia

13 stuks

De middenwoningen hebben twee flinke slaapkamers,
de hoekwoningen drie

TYPE CONCORDIA

Warme kleur baksteen met strakke lijnen. Twee of drie slaapkamers plus een zolderruimte. Gelegen aan de Strip met achtertuin op het westen. Dit is heerlijk wonen. Ideaal voor starters of doorstromers!

De aantrekkelijke Concordia’s zijn verdeeld over twee blokken: een van 8 en een van 5 woningen. De ruime woonkamer is licht, biedt volop indelingsvrijheid en is gericht op de achtertuin. De keuken bevindt zich aan de straatzijde. Lekker koken met uitzicht op de Strip. Tot slot vindt u op de begane grond een fijne, riante hal.

Verdiepingen tussenwoningen
De tussenwoningen hebben twee flinke slaapkamers, waarvan een de volledige woningbreedte beslaat. De badkamer heeft een optie voor een tweede toilet en wordt helemaal afgewerkt opgeleverd. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende fraaie tegelpakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.

De tweede verdieping biedt voldoende ruimte voor een derde slaapkamer. Of een werk- of hobbykamer, net wat u wilt. Hier vindt u ook aansluitingen voor uw wasmachine en droger. De technische installaties zijn tevens op deze verdieping geplaatst.

De hoekwoningen
Van de 13 woningen type Concordia zijn er vier hoekwoningen. Deze zijn dertig centimeter breder dan de tussenwoningen (beukmaat 5,4 om 5,1 meter). De raampartijen in de zijgevel maken de woning nog lichter. Maar als eerste valt de dwarskap op. Hierdoor heeft u op de eerste verdieping drie slaapkamers en een vast kast welke u optioneel kunt laten ombouwen tot een separaat toilet. Daarnaast heeft u op de tweede verdieping extra veel vloeroppervlak.

Zonnige tuin
In de achtertuin kunt u genieten van de zon tot hij ondergaat. Bouwnummer 1 grenst zelfs aan doorvaarbaar water. U komt hier via de achterdeur of het pad achterom. Fietsen en tuingereedschap kunt u kwijt in deberging. De voortuin wordt stijlvol gemarkeerd door een stenen muurtje.

Extra opties 
Deze dertien woningen kunt u aan de achterzijde laten uitbreiden. De zolder kunt u laten voorzien van een dakkapel. Wilt u meer weten over de extra opties? De makelaars vertellen u er graag alles over. Oók over de duurzame mogelijkheden, zoals extra zonnepanelen. De woningen zijn standaard al gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp. 

De middenwoningen hebben twee flinke slaapkamers, de hoekwoningen drie