Pauw

1 stuks

Deze unieke woning is rondom voorzien van mooie,
luxe accenten en woningvergrotingen

TYPE PAUW

Op een prachtige, groene hoek staat de Pauw. Deze vrijstaande woning is uniek. Op een extra brede kavel. Uitgevoerd in een lichte baksteen. Met de erker, de stenen dakopbouw én een veranda. De overtreffende trap van luxe!

Enerzijds laat de architectuur zich typeren als modern. Met name de strakke vormen en grote raampartijen tot aan de grond zijn hier debet aan. Anderzijds zorgt de kleurstelling voor een warme uitstraling. De combinatie resulteert in een zeer aangenaam geheel.

Begane grond
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. De overkapping, die zich uitstrekt tot de andere kant van de garagedeur, is een fraai én praktisch accent. Via de hal kunt u binnendoor naar de royale garage. De living beslaat de volledige woningbreedte. De grote ramen ogen luxe en laten lekker veel daglicht binnen.

In het midden van de woning staat de trap. Hieronder kan optioneel een handige vaste kast worden gecreëerd. Aan de achterkant van de woning vindt u de tuingerichte keuken, compleet met openslaande deuren. Ook hier veel glasoppervlak, dus sterk contact met buiten. Elk seizoen genieten.

Eerste verdieping
Drie grote slaapkamers, waarvan die aan de voorzijde duidelijk de master bedroom is. Hiernaast vindt u het separate toilet. De badkamer met douchehoek en brede wasbak wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende fraaie tegelpakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.

Tweede verdieping
Op deze zolder kunt u twee mooie ruimten creëren. Aan beide kanten zit een groot raam in de topgevel. De technische installaties zijn al netjes weggewerkt in een afgescheiden ruimte. Hier is ook ruimte voor uw wasmachine en droger.

Veranda
De woning is rondom voorzien van geraffineerde accenten en woningvergrotingen. Aan de ene zijkant de garage en overdekte zij-entree. Aan de andere zijkant houten sierelementen en de dakopbouw. Aan de voorzijde de stijlvolle erker. En aan de achterkant een veranda! Vanaf de woning overdekt deze 2,5 meter van uw terras. Sfeervol. En hierdoor zit u nog sneller lekker buiten.

Tuin
De achtertuin ligt op het westen. Bij alle woningen krijgt de voortuin een groene haag op de grens met het trottoir. Dit draagt bij aan de fraaie eenheid in het straatbeeld.

Extra opties
Ook deze woning kunt u aan de achterzijde uitbreiden met 2.40 of 4 meter. Hierbij kunt u ook de garage verlengen en deels bij de woning trekken. Draait u de keuken en woonkamer liever om? Of wilt u meer zonnepanelen? Dakramen? Het kan allemaal.

Deze unieke woning is rondom voorzien van mooie, luxe accenten en woningvergrotingen