Sterre

4 stuks

vrijstaande semi bungalows voor levensgenieters

TYPE STERRE

Veel mensen noemen dit soort woningen levensloopbestendig. Wij noemen dit vrijstaande semi-bungalows voor levensgenieters. Met prachtige architectuur. Wellicht een veranda of sfeervolle erker. En een diepe tuin op het westen. Daar word je toch op elke leeftijd blij van?

Daar waar vaak een garage staat, vindt u hier een grote slaapkamer. Lekker op de begane grond, grenzend aan uw achtertuin. Vanuit deze slaapkamer loopt u zo de badkamer in. Inderdaad, óók op de begane grond. Deze is voorzien van een douchehoek, extra brede wastafel en een tweede toilet. U kunt kiezen uit fraaie tegelpakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.

Bijkeuken
De voordeur, met overkapping, bevindt zich ook onder het platte dak. Vanuit de L-vormige hal bereikt u de bijkeuken. Een fijne extra opbergruimte. Hier vindt u ook de warmtepomp en aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

Woon- en eetkamer
De riante woonkamer biedt volop indelingsvrijheid. De grote ramen, die doorlopen tot aan de grond, maken het hier lekker licht. Openslaande tuindeuren completeren het luxueuze gevoel. Optioneel kunt u aan de achterzijde een veranda plaatsen. Een echt verlengstuk van de woonkamer. Aan de andere kant van de woning kunt u een fraaie keuken in hoekopstelling realiseren. Aan de eettafel weet u zich aan drie zijden omringd door ramen. Met uitzicht op het groen.

Erker
De meest rechter Sterre, bouwnummer 28 op de hoek, wordt uitgevoerd met een prachtige erker aan de voorzijde en een veranda aan de achterzijde. Deze brengt extra ruimte en sfeer in de woon- dan wel eetkamer. Aan de buitenkant loopt de uitspringende daklijst door langs de zijgevel, waar het overgaat in de overkapping boven de entree en de garagedeur. Een bijzonder accent. Voor de andere drie woningen is dit een optie.

Eerste verdieping
Onder het zadeldak herbergt de Sterre een technische ruimte en twee slaapkamers. Of werk- of hobbykamers natuurlijk, net wat u wilt. Beide kamers zijn voorzien van een raam in de puntgevel.

Royale achtertuin
De achtertuin kunt u gerust royaal noemen. En met de ligging op het westen kunt u genieten van de zon tot hij ondergaat. Voor uw fietsen en tuingereedschap staat er een berging. Aan de straatzijde biedt de oprit plaats aan twee auto’s. Alle voortuinen krijgen langs de stoep een lage, groenblijvende haag.

Extra opties
Ook bij deze woningen zijn vele aanpassingen mogelijk om uw droomhuis compleet te maken. Informeer er gerust naar!

Via de openslaande tuindeuren wandelt u zo de veranda op of de tuin in.